Workshop Agenda

WORKSHOP 20.04.2024


MANON @Fun With Cakes Turnhout

Die heerlijke witte pralines met mokkacrème en een noot, die leren we helemaal zelf maken! Inschrijven kan door de workshop aan te kopen op de website van Fun With Cakes. Graag tot op de workshop. :-)
Website

WORKSHOP 27.04.2024


BOKKENPOOTJES

VOLZET

WORKSHOP 25.05.2024


CITROENTAART

Een zuurtje en een zoetje in één taart. Deze laagjesbiscuit bouwen we op uit 2 lagen biscuit, bosbessenconfituur en citroenmousse. Natuurlijk maken we alles zelf. Als afwerking kiezen we voor krokant geroosterd amandelschaafsel. Mmm, ik lust wel een stukje. ;-) We bakken van 14u tot 17u bij B& B El Bayo in Weelde. Inbegrepen in de workshop zijn: ingrediënten, recepten en een springvorm van Patisse. De deelnameprijs per persoon bedraagt €99. Zin om mee te doen? Stuur even een berichtje. Ik houd met plezier een plekje voor je vrij.

WORKSHOP 01.06.2024


CINNAMON ROLLS

Tijdens een Zweedse fika wordt er gepauzeerd om koffie te drinken en bij elkaar te komen. Hierbij horen zeker kanelbullar oftewel cinnamon rolls. Wil je deze kaneelbroodjes zelf leren maken? In deze workshop maken we het deeg en de vulling zelf. We oefenen 2 verschillende plooitechnieken. Ideaal om te serveren op een zomerse picknick. De workshop gaat door zaterdagnamiddag 1 juni van 14u tot 17u bij B&B El Bayo in Weelde. Inbegrepen in de workshop zijn: ingrediënten, recepten en verpakkingsmateriaal. De deelnameprijs per persoon bedraagt €80. Zin om mee te doen? Stuur even een berichtje. Graag tot op de workshop!

WORKSHOP 31.12.2024


WORKSHOP VOLZET? BEZORG JE GEGEVENS VOOR DE VIP-LIJST!

Zodra er een nieuwe workshop georganiseerd wordt, krijg jij als eerste een berichtje. Foto: www.kersjeopdetaart.be

WORKSHOP 01.01.2025


WORKSHOP MET EEN EIGEN GROEP

Een workshop als teambuilding, vrijgezellenactiviteit of met een eigen groep kan ook op een datum naar keuze. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Keuze uit: bokkenpootjes - chocomoussetaart - cinnamon rolls - dessertkoekjes - javanais - manons - melo cakes - Sint-speculaas Foto: www.kersjeopdetaart.be