Workshop Agenda

WORKSHOP 21.09.2024


CHOCOMOUSSETAART

Deze heerlijke taart met verse chocomousse is niet te weerstaan. Zelfs de fotograaf kwam te laat om de volledige taart te fotograferen. ;-) We bakken deze strakke, moderne taart van wel 10cm hoog van 14u tot 17u bij B&B El Bayo in Weelde. Inbegrepen in de workshop zijn: ingrediënten, recepten, biologische droogbloemen en een springvorm van Patisse. De deelnameprijs per persoon bedraagt €89. Foto: www.madamenatuurlijkrijk.be

WORKSHOP 12.10.2024


GEVULDE KOEKJES

Nog lekkerder dan een koekje? Een gevuld koekje! We bakken tijdens deze workshop 2 soorten koekjes en maken 3 verschillende vullingen. Om de presentatie helemaal af te maken decoreren we deze smakelijke koekjes met een rozenblaadje en presenteren ze op een prachtig tapasbordje van Rosies Potterie. De workshop gaat door zaterdagnamiddag 12 oktober van 14u tot 17u bij B&B El Bayo in Weelde. Inbegrepen in de workshop zijn: ingrediënten, recepten, verpakkingsmateriaal en een tapasbord van Rosies Potterie. De deelnameprijs per persoon bedraagt € 89. Geef zeker een seintje als je zin hebt om mee te doen!

WORKSHOP 06.11.2024


DESSERTKOEKJES @FERM GIERLE

We leren met één deeg een volledig assortiment dessertkoekjes bakken. Qua technieken oefenen we de wielkoekjes, spiraalkoeken en het dambordmotief.
Website

WORKSHOP 09.11.2024


CITROENTAART

Een zuurtje en een zoetje in één taart. Deze laagjesbiscuit bouwen we op met 2 lagen biscuit, bosbessenconfituur en citroenmousse. Natuurlijk maken we alles zelf. Als afwerking kiezen we voor krokant geroosterd amandelschaafsel. Mmm, ik lust wel een stukje. ;-) We bakken van 14u tot 17u bij B&B El Bayo in Weelde. Inbegrepen in de workshop zijn: ingrediënten, recepten en een springvorm van Patisse. De deelnameprijs per persoon bedraagt €99. Zin om mee te doen? Stuur even een berichtje. Ik houd met plezier een plekje voor je vrij.

WORKSHOP 02.01.2025


CITROENTAART

VOLZET

WORKSHOP 30.12.2025


WORKSHOP VOLZET? BEZORG JE GEGEVENS VOOR DE VIP-LIJST!

Zodra er een nieuwe workshop georganiseerd wordt, krijg jij als eerste een berichtje. Foto: www.kersjeopdetaart.be

WORKSHOP 31.12.2025


WORKSHOP MET EEN EIGEN GROEP

Een workshop als teambuilding, vrijgezellenactiviteit of met een eigen groep kan ook op een datum naar keuze. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Keuze uit: bokkenpootjes - chocomoussetaart - cinnamon rolls - citroentaart - javanais - melo cakes - Sint-speculaas Foto: www.kersjeopdetaart.be